De 7-Sprong

De tijd op de basisschool is een belangrijke periode in het leven van een kind. Een groot deel van hun jonge jaren brengen ze door op school. Onze mooie, nieuwe locatie is daarvoor een unieke plek. Op een fijne plek, midden in Eemnes en aan de rand van de Zuidpolder ligt ons prachtige en ruime gebouw.

 

Een basisschool kies je als ouders met zorg. We hopen dat onze website een goed beeld geeft van wie we zijn en hoe wij goed onderwijs voor onze leerlingen vormgeven.

 

Historie

Onze school is in augustus 2018 gestart door een fusie van Het Noorderlicht en De Wegwijzer. In een interessant fusietraject hebben wij gekeken hoe wij de krachten van deze scholen konden bundelen tot een krachtige school in Eemnes. Een goede sfeer en goede leerresultaten, dat is waar wij met elkaar voor staan. Samen met ouders willen wij het kind de juiste ondersteuning geven in hun ontwikkeling op cognitief en sociaal-emotioneel niveau.

 

Wil je meer weten over De 7-Sprong? We vinden het leuk om kennis te maken!

 

Elroy Hogeweide

Directeur

Facebook LinkedIn template 111883453328
"Een fijne school waar onze kinderen graag naar toe gaan. Betrokken en bevlogen leerkrachten welke onze kinderen een goede basis meegeven. Het concept The leader in Me helpt kinderen zich positief te ontwikkelen en leert gewoonten waar ze in de toekomst veel aan kunnen hebben. Wij zijn zeer tevreden!"